Go!Design

21.09.2007 ob 14:58

Pred kratkim je zaštartal Go!Design, spletni portal o designu, kjer sodelujem tudi sam.

Takole so sami predstavili, za kaj gre:

“O spletnem mestu Go!Design raste! Stičišče za vse, ki vas zanimajo novosti na področju notranjega oblikovanja.

Prenavljate hišo ali stanovanje? Ga še nimate, pa vseeno radi listate revije in sanjarite o novem domu? Mogoče le iščete tisto pravo darilo za vselitev, poroko ali kar drobno pozornost? In ne veste kje dobiti vse informacije na enem mestu? Vse za dom, od na spletnem mestu Go!Design. Med drugim iščemo najbolj cool stvari, ki jih lahko kupite, vam svetujemo pri izbiri tistih pravih ploščic za kopalnico, dnevno pišemo o novih trendih doma in v tujini…

Želimo, da Go!Design postane dnevno stičišče vseh tistih, ki jih navdušuje design v vsakdanjem življenju, torej vse uporabno in vse lepo, kar nas obdaja v našem bivalnem okolju.

Vse naše navdušene uporabnike vabimo, da nam pomagate pri snovanju in soustvarjanju spletnega mesta še naprej. Pomagajte nam boste z dobrimi nasveti in skritimi željami pri sooblikovanju spletnega mesta, kamor boste radi zahajali, ker vam bo vedno znova postreglo z novostmi in koristnimi nasveti. Prijavite se na prejemanje e-obvestila.”

Upam, da portal zaživi. :)

012.jpg

Design za otroke?

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Go!Design”

 1. lukav lukav pravi:

  HUda stran!! tHNx!!

 2. Klemen pravi:

  super… to rabim ker sanjam o sobi.. saj to sem ti že govoril hehe.

  LP,
  Klemen

 3. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  naj zaživi.

 4. samo samo pravi:

  Hja, če bojo dobro zreklamirali in če bo zanimivo verjetno bo zaživelo, vsaj upam. Jaz se bom trudil po svojih močeh. :)

 5. psycho psycho pravi:

  če obiskujete portal, glasujte lepo prosim za moj oglas nova generacija (najdete ga med trenutnimi favoriti!) … hvala!!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !