Velikonočna

21.03.2008 ob 16:18

0111.jpg

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev na “Velikonočna”

 1. M&M M&M pravi:

  aha, sij iz neba :)

 2. samo samo pravi:

  :)

 3. pika pravi:

  že videno davno, počasni ste in če vaša inscenirana serija prehiteva mojo, jaz temu ne grem v korak niti če ne znam. obljube dane davno so pozabljene, ampak če gre za moje mesto, potem se pod prisilo scenarjev ne gremo. lahko pa igra župnik sam. ampak ne z dirigentom, temveč bo treba dati razpis in posikati ugoden kader.
  odločitev je pač na strani monetarnih tajkunov, ki jim pač ne sežem niti do meje. masa ljudi zadaj pa je čutna tudi če je ugasnjena. ob spoštovanju le-tega bi pogojno tudi bakreni strešni žlebovi dobili okna in vrata. ampak je težko kar na rdečilo in montažo s stropa blebetati neumnosti. posebej, če je videti, da socialne nakazujejo tudi prej, če je le potrebno spodbujati krajo. jebeš tako državo, kjer imajo delavci na 40 vročine komaj za visokoproračunsko stanovanje v bronxu in si vsak teden privoščijo dopust. pretekle počitnice v bohinju in potrorožu pa vpijejo, da se vizionarstvo tudi izplača. pa otem noben ne piskne, ker je odsluženo že davno. na račun delavk, ki si denarnice sposojajo pri otrocih. pa muslimanska kultura gor ali dol. menda pa je problematična lokacija avtomobilov na novi cesti proti dragu in na drugi strani prav tako ne škodi kakšno vrtalno plovilo za križarjenje. in sistem varovanja in obešanja je tu zato, da se komu kaj nepričakovano ne pade na glavo. kar je zopet povezano z denarjem in debelo svetostjo, ki bolj ve, kaj je računanje, kot čisto pravi skandinavci. avatar po izbiri je utopičen in scenarij zadaj nemogoč. ampak se bojim da z vašim načinom daleč ne gre. do not push the cat. the bird will fall soon and he’s a money frick, also Tom after graduation, but the cat deserves the special treatment and u do not have a clue about that. never had. that was one of the reasons why i said what’s been said a long time ago. the visions u have are just not the same. mine are not the same as cat’s, but i wish him all the best and am ready to help, but under clean conditions. the only way to set the game rigght and acceptable. but u’re welcome in the first floor, i believe. maybe u should use your brain just to be mathmaker an leave the rest of the world to go as they live. in you cant do it, it will also be checked, i know. ind i’ve been letting this all… until now. just leave me in maddnes if you’re all doing it for the money. the movie can be done, its no problem, but first things first. otherwise you read again uppstairs.
  u’re kind, i know. you’ve seen that a long time ago. and you sell yourself good. allways enwy you that, i admit. but the way you do it, i dont like. not even the left profile on the yellow pages. it was forced.
  do not push the cat.

 4. samo samo pravi:

  pika, ufa. Počasi se bo sneg stopil in bo treba v gore.

 5. seamus pravi:

  Ah dej ga ne lomt! Zima v hribih se je šele začela – una ta prava z obilico snega. Zj se čaka samo še vreme :D :D
  Drugače pa ful dobra slika, pa še ta rdeča mi je všeč.

 6. pika pravi:

  ma kokrkol sem šele pri geometriji in svojega vogala nisem še našla, kaj šele, da bi z metrom okrog hodila in pisla mere. itak je to največji problem. ne znati poravnati računa po delu in poprej dogovore ponavadi nabijemo precej slabe. tle manjka svetovanja. in zdej nej grem in ofnem neki in grizem meglo, al kaj? pa sej sem na robu bankrota itak. in doploma in konc koncev je moja edina želja celo leto nekako priti do indijancev. in če gre moja čehovska kariera po zlu, pač ni prava zame, jebat ga. saj niti ne vem, kaj bi rada. občrtan šestkotnik zna pa itak zrisat vsak tretješolček. in rolanje po blogih se ob vsem skupaj zdi prav neumorno. sploh, ker sem do danes resnično verjela, da gre za plemenito ozadje (res je, da sem čakala na piko klošarjev s Šmartinske, ki jo je blo čutit zadnje ure, ampak da pa gre pri vsem skup le za denar, si pa nisem mislila. in kaj šele, da sem nek političen produkt. in stranko moram izbrat, praviš?
  heh, ostanejo še vedno Dani in luna. al pa zlato Polje :)

 7. pika pravi:

  in humanitarnega dela je pač konec, če je zadaj barva. moj cilje je slikati na belo platno. sorry.

 8. samo samo pravi:

  seamus, :)
  pika, hm.

 9. jst pravi:

  Oooouuuuu Pikaaaaaa !!!!!!!

  “Ma ti si šla malo s kartami”.
  A ti zrihtam kako napotnico al kaj…?

  ma drugače si pa fajn.
  LP

 10. samo samo pravi:

  jst, no, no, kar na izi.

 11. samo samo pravi:

  Če Pika ni Nika, kdo potem je prava Pika???
  In kaj hoče povedati?

 12. Žiga Koritnik Žiga Koritnik pravi:

  nč ne štekam

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !